Handelsbetingelser
 
 

Generelle oplysninger

Nexus Cartridges
Address: Edvard Thomsens vej, 11, 11.TV, 

2300 København S

Denmark

CVR-nr. 39994224

 

Betaling

På Nexus Cartridges kan der betales med Visa/Dankort, Visa, Mastercard,JBC, Dinners Club, Maestro, Apple Pay, GPay og PayPal.  I forbindelse med at betalingstransaktionen gennemføres, vil dine betalingsoplysninger blive gemt, indtil de enkelte betalingstransaktioner er gået igennem. Dine betalings- og kortoplysninger gemmes hos Nexus Cartridges valgte PCI DSS (Payment Card Industry, Data Security Standard) certificerede samarbejdspartner. Oplysningerne opbevares derfor i et sikkert PCI-certificeret miljø, som lever op til internationale sikkerhedsstandarder, indtil betalingstransaktionerne er gennemført. Når du anvender betalingskort på nexuscartridges.dk, er det kun Nexus Cartridges  PCI DSS certificered samarbejdspartner, og ikke Nexus Cartridges, som får adgang til dine kortoplysninger. Behandling af dine kortoplysninger er derfor alene en sag mellem dig og Nexus Cartridges PCI DSS certificerede samarbejdspartner, selvom det sker, mens du benytter nexuscartridges.dk.

 

Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.  

 

Bank transfer: Reg.nr.: 5501. Account nr.: 9032450536

SWIFT: NDEADKKK. IBAN: DK23 2000 9032 4505 36 ( for udenlandske erhvervskunder)

Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen.  

 

Fragt

 

Vi tilbyder følgende leveringsformer:

·      Post Nord Parcel - for erhvervskunde

·      UPS Standard - for erhvervskunde

 

Nexus Cartridges behandler og afsender ordrer aflagt på alle hverdage inden kl. 16.00. Hvis bestillingen  er kommet efter det angvinet tidspunkt, bliver ordre behandlet næste dag.

 

Bemærk, at enkelte leveringsformer kan være begrænset til bestemte postnumre, samt bestemte tidsintervaller. Kun de gyldige leveringsformer vil være synlige ved gennemførelse af købet, og valg af levering. Forventet leveringstid er 1-4 hverdage. Leveringstiden fremgår af den enkelte vare. Den forventede leveringstid kan variere i spidsbelastningsperioder som fx mellem Jul og Nytår. Nexus Cartridges Webshop bærer ansvaret for varerne, indtil du har modtaget dem. Vi leverer Danmark, Norden og alle EU-lande.

 

Fortydelsret BtC

 

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.  
 
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.
 
Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til  info@nexuscartridges.com  eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.


Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

 

Returnering


Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.
Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.
 
 
Varens stand, når du sender den retur


Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage. Varen skal returneres i orignal, ubrudt emballage.


 
Tilbagebetaling af købsbeløbet


Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

 

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.


Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.
 
Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

 

Varen sendes til:

Nexus Cartridges
Adresse : Edvard Thomsens vej, 11, 11.TV, 2300 København S
Mailadresse: info@nexuscartridges.com
 
Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

 

Fortrydelsesret BtB

 

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.  


 
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.


 
Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til  info@nexuscartridges.com eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.
Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

 

Reklamationsret

 

§6.1 I overensstemmelse med købelovens regler ydes du som forbruger 24 måneders reklamationsret på alle varer. For varer med begrænset levetid er din reklamationsret dog begrænset til den holdbarhedsperiode, der er sædvanlig for den pågældende vare. Opdager du en fejl eller mangel ved en købt vare, skal du snarest muligt og inden for rimelig tid kontakte Nexus Cartridges og forklare, hvori fejlen eller manglen består. Nexus Cartridges webshop vil derefter håndtere din reklamation. Lider varen af en fejl eller mangel, vil Skincare North søge at afhjælpe denne eller alternativt foretage om-levering.

Vi har en begrænset garanti på vores produkter, hvilket betyder at vores garanti ikke omfatter produkter som har været udsat for misbrug, skade, ukorrekt anvendelse, ukorrekt vedligeholdelse. Hvis produktet er købt igennem en af vores forhandlere er samme regler gældende.

 
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.  

 

Varen sendes til:

Nexus Cartridges
Adresse : Edvard Thomsens vej, 11, 11.TV, 2300 København S
Mailadresse: info@nexuscartridges.com


Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.


Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet.  

 

Vilkår og betingelser for konkurrencer på sociale medier

 

1. Arrangøren af ​​denne kampagne er Nexus Cartridges ("Promotoren").


2. Kampagnen er åben for deltagere over hele verden, i alderen 18 år eller derover, undtagen medarbejdere hos Nexus Cartridges.


3. Der er ingen adgangsgebyr og intet køb nødvendigt for at deltage i kampagnen.


4. Ved at deltage i kampagnen angiver deltagere deres samtykke til at være bundet af disse vilkår og betingelser.


5. Kampagnen kører på Facebook og Instagram. Ved at deltage bekræfter deltagerne, at de accepterer at være bundet af servicevilkårene for det sociale medie, de bruger til at deltage i kampagnen (Facebook eller Instagram).


6. Eftertilmeldinger accepteres ikke.


7. Arrangøren kan ikke påtage sig noget ansvar for bidrag, der ikke er modtaget af en eller anden grund.

8. Præmierne, adgangsinstruktionerne og kampagneperioden kan findes på de relevante promoverende opslag på sociale medier.


9. Arrangøren forbeholder sig retten til at annullere eller ændre kampagnen og disse vilkår og betingelser uden varsel i tilfælde af, at der opstår omstændigheder, som er uden for arrangørens kontrol. Eventuelle ændringer i kampagnen vil blive meddelt deltagerne så hurtigt som muligt af arrangøren.


10. Arrangøren forbeholder sig retten til at erstatte en præmie af samme eller større værdi, hvis omstændigheder uden for dens kontrol gør dette nødvendigt.


11. Vinderen/vinderne vil blive udvalgt tilfældigt inden for 1 uge fra kampagnens afslutning og kontaktes via sociale medier eller e-mail. Hvis vinderen/vinderne undlader at svare inden for 5 arbejdsdage, mister de enhver ret til præmien/præmierne, og en gentrækning vil finde sted blandt de resterende gyldige bidrag for at vælge en ny vinder.

12. Tillad venligst 28 dage til levering af præmien/præmierne fra datoen for indhentning af præmien/præmierne. Levering kun til EU-lande.


13. Arrangøren forbeholder sig retten til at verificere vindere og bede om bevis for identitet, alder og adresse og til at tilbagekalde retten til præmier, hvor der er rimelig grund til at tro, at der har været et brud på disse vilkår og betingelser.
14. Ved at deltage i kampagnen og acceptere disse vilkår og betingelser accepterer deltagere, at arrangøren forbeholder sig retten til at bruge og fremhæve deres navne og sociale medier-konti til reklameformål.


15. Alle personlige data vedrørende vinderen eller andre deltagere vil udelukkende blive brugt i overensstemmelse med gældende databeskyttelseslovgivning og vil ikke blive videregivet til en tredjepart uden deltagerens forudgående samtykke.

16. Denne kampagne er på ingen måde sponsoreret, støttet eller administreret af eller forbundet med Facebook eller Instagram. Du giver dine oplysninger til arrangøren og ikke til nogen anden part. De angivne oplysninger vil blive brugt i forbindelse med følgende privatlivspolitik: https://www.nexuscartridges.com/termsandconditions/


17. Arrangøren påtager sig ikke ansvar for netværks-, computer- eller softwarefejl af nogen art, og har intet ansvar for mistede, forsinkede eller forkert dirigeret indtastninger.

 

Persondatapolitik

Den dataansvarlige på Nexus Cartridges er:

Nexus Cartridges
CVR nr.39994224

email: info@nexuscartridges.com
 

På Nexus Cartridges webshop behandles kun almindelige personoplysninger. For at du kan udføre en ordre, skal vi bruge følgende:

–          Navn

–          Adresse

–          Tlf. nummer

–          E-mailadresse

-          Cvr-nr.

 

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos Nexus Cartridges og opbevares i 5 år efter sidste aktivitet, hvorefter oplysningerne slettes. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit samtykke, således at du er informeret om, præcis hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor. Direktøren og personalet i Nexus Cartridges Webshop har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

 

Nexus Cartridges webshop benytter data behandlere til at behandle personoplysninger.

 

Som registreret hos Nexus Cartridges har du følgende rettigheder:

 

–          Ret til at få information om at dine personoplysninger bliver behandlet

–          Ret til at få indsigt i hvilke oplysninger der bliver behandlet og få en kopi af dem

–          Ret til at få berigtiget ukorrekte oplysninger

–          Ret til at blive glemt – at få slette oplysninger

–          Ret til dataportabilitet – at få oplysninger overført til en anden leverandør

–          Ret til begrænsning af personoplysninger

–          Ret til at gøre indsigelse mod behandlingen

–          Ret til at gøre indsigelse mod automatiske individuelle afgørelser og profilering

–          Ret til at trække afgivet samtykke tilbage

–          Ret til at klage over behandlingen til Datatilsynet

 

Oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjepart. Dog videregives kun relevante oplysninger til udvalgte og betroede tredjemænd, der er berettiget til at benytte dine personlige oplysninger med henblik på at levere de varer, som du har bestilt, og kunne holde dig orientereret om status på din ordre. Nexus Cartridges benytter sig af særligt udvalgte data behandlere med hvem der er lavet databehandleraftaler med, for at højeste kvalitet og sikkerhed. Vi gør opmærksom på at få af disse databehandler er etableret i et EU-/EØS-land. Ønsker du information om hvem vores data behandlere er, så kontakt os på info@nexuscartridges.com

 

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på info@nexuscartridges.com

 

COOKIES

Hvad er en cookie?

 

En cookie er et lille stykke kode, som sendes til browseren og lagres der, så webstedet kan genkende din computer. Alle websteder kan sende cookies til din browser, hvis browserindstillingerne tillader det. Hjemmesider kan kun læse oplysninger fra cookies, de selv har gemt og kan ikke læse cookies fra andre hjemmesider. Der er to typer af cookies: permanente og midlertidige (session cookies). Permanente cookies gemmes som en fil på din computer i en længere periode. Session cookies placeres midlertidigt på din computer, når du besøger et websted, men forsvinder, når du lukker siden ned, hvilket betyder, at de ikke er permanent gemt på din computer. De fleste virksomheder anvender cookies på deres hjemmesider for at forbedre brugervenligheden, og cookies kan ikke skade dine filer eller øge risikoen for virus på din computer. 

 

Hvilken type af cookies bruger vi?

 

Vi benytter følgende former for cookies:

 

Analytiske cookies, som anvendes til at genkende og tælle antallet af besøgende på vores hjemmeside, samt undersøge hvordan en besøgende bevæger sig rundt. Det hjælper os med at forbedre måden vores hjemmeside fungerer på.

 

Funktionelle cookies, som anvendes til at genkende dig som kunde, når du returnerer til vores hjemmeside. Det gør det muligt for os at gøre din oplevelse personlig - som f.eks. at huske din indkøbskurv.

 

Administrer cookies

 

Når du klikker OK til cookies, eller hvis du klikker videre til en ny side, sættes cookies på din computer, og meddelelsen på forsiden forsvinder. Næste gang du besøger vores hjemmeside med samme browser, vil du ikke blive spurgt, om du vil acceptere cookies, og der vil fortsat blive sat cookies.

 

De fleste browsere accepterer som udgangspunkt cookies. Du kan i sikkerhedsindstillingerne tillade eller forbyde midlertidige og lagrede cookies individuelt. Hvis du deaktiverer cookies, kan der være bestemte funktioner på vores hjemmesider, der ikke er tilgængelige, og nogle sider vil muligvis ikke blive vist korrekt.

 

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte Skincare North via e-mail info@nexuscartridges.com. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

  • Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg
  • Center for Klageløsning, via Klageportalen for Nævnenes Hus her
  • EU-Kommissionens online klageportal. Denne er særligt relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her - http://ec.europa.eu/odr. 

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 25.04.2024.

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

 

Hent fortrydelsesformular (ret til og gem som PDF)